nieuw projectieseizoen

nieuw projectieseizoen

nieuw projectieseizoen Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Nu de zomer zo goed als voorbij is maken we ons op voor het "projectieseizoen". De herfst-en wintermaanden zijn vaak drukke maanden voor ons projectieteam. Veel verenigingen, clubs, stichtingen organiseren in deze maanden een filmavond met het Winschoter Stadsjournaal. Ons team komt graag bij u langs met een aantal films die dan vertoond worden, in onze catalogus kunt u een indruk krijgen van de films die beschikbaar zijn. Mocht u zelf geen beamer/scherm/ grootbeeldmonitor hebben, ook dit kunnen we voor u regelen! De prijs zal u meevallen, neem gerust via de contactpagina op deze site contact met ons op!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Open monumentendag 2024 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Open monumentendag 2024

14 september 2024 - Tijdens de Monumentendag 2024 heeft het CHC Oldambt in het station van Winschoten een tentoonstelling georganiseerd met als thema "Oldambt onderweg". In dit weekend(14/15 sept) draaide in de hal van... lees verder »

nieuw projectieseizoen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

nieuw projectieseizoen

3 september 2024 - Nu de zomer zo goed als voorbij is maken we ons op voor het "projectieseizoen". De herfst-en wintermaanden zijn vaak drukke maanden voor ons projectieteam. Veel verenigingen, clubs, stichtingen... lees verder »