we blijven filmen

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt

Nu de donkere dagen weer aangebroken zijn, is dit vaak voor veel verenigingen het startsein voor de binnen(winter) activiteiten. Ook... lees verder »

Doalderstad - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Doalderstad

Traditiegetrouw hield de stichting Oud Winschoten haar jaarlijkse donateursavond op de maandag van Lutje Adrillen. In de Klinker waren ruim 300... lees verder »

Adrillen 2023 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Adrillen 2023

Tijdens de 1e Adrillen op maandag 6 november zal er in de filmzaal van Stichting Oud Winschoten de Adrillenfilm vertoond worden die we ter... lees verder »

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

te gast bij speeltuinvereniging Sint Vitusholt

Zoals al eerder vermeld is de tijd van filmavonden bij verenigingen etc. weer aangebroken! Zo ook op zaterdag 18 november aanstaande wanneer we te... lees verder »

projecties - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

projecties

Het seizoen voor de projecties voor verenigingen en clubs is weer begonnen, de komende weken gaan de projectieploegen weer op pad om de clubs waar we... lees verder »

computerbestanden opschonen - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

computerbestanden opschonen

Zo nu en dan moeten we ons archief opschonen en inventariseren en zorgen voor goede omschrijvingen van de gemaakte beelden. Op dit moment is een... lees verder »

RUN films bij Stichting oud Winschoten - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

RUN films bij Stichting oud Winschoten

Tijdens de RUN op zaterdag 9 september vertoonde het Winschoter Stadsjournaal in samenwerking met stichting Oud Winschoten diverse RUN films die we... lees verder »

musical beukenlaanschool

Nu het schooljaar zo goed als ten einde is zijn er veel scholen die door het opvoeren van een musical afscheid nemen van de kinderen uit groep 8. Zo... lees verder »

Showtime bij BATO

Op zaterdag 8 juli gaf GV BATO haar jubileumshow in de Klinker. Ook bij het 125 jarig bestaan blijkt de vereniging nog springlevend! Ruim 250 leden... lees verder »

Eenakterfestival Vita Nova

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni speelde Vita Nova twee eenakters in het openluchttheater Reiderwolde. Op de zondag maakte het Winschoter... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
filmmiddag Oosterlengte - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

filmmiddag Oosterlengte

24 september 2024 - Zoals al eerder vermeld is het projectieseizoen weer begonnen. In september waren we weer te gast in de Emmaheerdt, een locatie van Oosterlengte waar we al vaker te gast mochten zijn. Ook deze keer... lees verder »

Open monumentendag 2024 - Stichting Het Winschoter Stadsjournaal

Open monumentendag 2024

14 september 2024 - Tijdens de Monumentendag 2024 heeft het CHC Oldambt in het station van Winschoten een tentoonstelling georganiseerd met als thema "Oldambt onderweg". In dit weekend(14/15 sept) draaide in de hal van... lees verder »